Яблунево-вишневий

На березі річки під вечір травневий
зігріємось вдвох попід сонцем багряним.
Тонкий аромат яблунево-вишневий
з сусіднього саду з цілунком вогняним
та ніжно-солодким, мов груші у серпні,
манитимуть знову зустрітись під кленом,
де річка розвіє чекання нестерпні
і тихе «люблю» пролунає рефреном..

На березі річки, під вечір травневий,
як ніч огортатиме зоряні зграї,
мені подаруй поцілунок миттєвий,
поринемо вдвох
в світ любові
безкрайній…

2016


Рецензии