Червона зима

Червона зима заховалась в місцевих міських гнійниках,
з наривів яких виринало як з ринви поривчасте людство.
Кривавою кригою вал ось покрився, а поруч дракар -
облоги недавньої воїн - у норд ненажерливо-лютий
гойдався на втомлених хвилях. Вгризалися синню суціль
мерзотні замерзлі тіла в білизну збагрянілих фіордів,
валів земляних та зацвілих. Знедолені жителі... ці
зринали повстанськими лавами з опухів згарищ, що орди
не знищили зовсім, здійснивши нову переможну облогу.
Червона зима... Розруйновані ідоли кожному богу.
Кривава зима... Крижаний подув норду.

2018


Рецензии