прытулися да мяне

Прытулiся да мяне.
На iмгненне закрый вочы.
Каб забыцца у хуткiм сне
На зыхдзе жаркай ночы.

Прытулiся и маучы
Твае вусны скажуць самi.
Кали iскра у начы
Прамильгнула памiж намi

Прытулiся,я хачу
Адчуваць твае далонi
Потым патушу свячу
И мы у дзiуным сне патонем.


Рецензии