Таeмний свiт Чуттeвiсть переспiвiв

Л. Бетховен Violin Sonata No.3, Op.12
Андрій Бєлов (скрипка),
Роман Лопатинський (фортепіано)
Майстер Клас, Київ

Таємний світ… Чуттєвість переспівів…
Невимовлене слово небуття…
Життєвий ритм… Досяжне дивом диво…
Єства з єством омріяне злиття…

Одвічна тема… Спільність серця й Неба…
Пульсація в судинах… Рід Земний…
Сторінка світла і сторінка темна…
Довершеність, що лине з глибини…

Солодкий щем… Майстерне заклинання…
Протистояння праведних зусиль…
Палких обіймів шепіт й захлинання…
Вино бажань поміж холодних злив…

Пустельний берег… Розчерком – дорога…
Потужні звуки… Шторми-відчуття…
Минулі ночі… Молитви до Бога…
Розмова хвиль, піску і вітерця…

04.10.2018


Рецензии