Лише душа не знатиме остуди

Лише душа не знатиме остуди,
Якщо ви слово подаруєте мені,
Нехай не зрозуміють теє люди,
А мрії в мене, іноді, чудні.

Моя душа вже захворіла майже,
Лиш слово - і зігріється вона,
Знов ви мовчите, серце цим мовчанням крає,
А вам вже сила, лікувати словом, віддана.


Рецензии