Nostalgie

          09.09.2018.
          NOVOSIBIRSK
E toamna-n jur,se scutura salcimii
Si ploaia bate in geam necontenit,

O zi cu soare poate va fi mane....
Ma simt prea trist si foarte obosit.

Trec zile in sir si ani de-a randul,
Se perde timpul undeva in zari...

Raman cu amintirea doar si gandul,
In graba a trecut ce a fost ieri.

Rand pe rand s-au scurs acele clipe,
O nostalgie plina de amor...

De s-ar intoarce sa le am in pripa,
As fi cel mai bogat in lume om.


Рецензии