Тебе кохаю..

Мій любий...
я все ще,
й  досі
тебе кохаю
забути  тебе
ніяк не можу
ти моє сонце,
що завжди сіяє
і навіть  коли
зайшло за хмари...
ти моє небо,
таке безкрайне
таке синьооке
що в ньому тону я
а коли темно
то зірки сіяють
без тебе сумно
не так буває...
ти моя мрія
що надихає
з якою я
не розлучаюсь
і на яку я
так сподіваюсь
і все ще вірю
в  наше кохання...
мій любий...
тебе я
й  досі кохаю
ти моя радість
і з нею добре...
і знай, про тебе
не забуваю,
бо жити
мене   ти
надихаєш...


Рецензии
Написала от души, красиво и ЗДОРОВО!!! Понравилось!!! Л.

Людмила Помникова   11.07.2021 03:34     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 4 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.