Colinda

       18.08.2018.
       NOVOSIBIRSK
         (Mold.)
Am veniti sa va colind
In seara De Creciun,

Cu pace si caldura-n gand,
Sa va doresc ani buni.

Sa va fie cu succes
Si plina De belsug...

Viata care o traiti,
Slavindu-l pe Isus.
 
De dragoste sa fiti  cuprinsi,
Noroc si sanatate...

Si cu credinta celour sfinti,
Sa mergeti mai departe.
 
Sa va fie casa plina
De impliniri,De bucurie...

Cu ruga, datina crestina,
Si slava lui Mesia.


Рецензии