Авторський в рш про мо м сто

"Моє місто - то моє життя!
Це дитинство та юність
На повнії груди!
Перші сходи в доросле життя...
Перші спроби піднятись на ноги.

Моє місто - фортеця моя,
Це мій захист! Мій спокій!
Надія.....
Сподівання на краще життя
Моїм дітям та нашій країні.

Моє місто - скарб сердця мого!
Загадкова маленька перлина.
Це казкова сторінка дитинства мого,
Моє місто - це моя країна!"


Рецензии