Серцем дяку принесу

Весна на дворі. Вже весна!
Спів солов*їний чути спозаранку.
Теплом своїм всю душу обійма.
І гріє! Гріє її до останку.

Дерева в білому цвітінні!
Запах лілейний і п*янкий!
Мов ніжні юні балерини!
Біляві. Лагідні. Стрункі.

Весна на дворі.Вже весна!
Теплом зігріла душу.
Надійна. Ніжна. Чарівна!
Подякувати мушу!

Їй за тепло,і за красу!
За неймовірний аромат!
Я серцем дяку принесу
За весняний квітучий сад!

28 квітня 2018
 


Рецензии