Серце не край!

Ладане милий! Любий наш край!
Ти-найрідніший! Серце не край!
Зрадить тебе?  Гадки не май!
Ти найдорожчий!Знай!Друже!Знай!
Тебе покохали з дитинства.Малі.
До серця припав усій дітворі.
Школа.Дитинство.Юність пройшла.
Незгоди минули.Метіль замела.
Згадки про тебе пливуть і пливуть.
Освітлюють променем пройдений путь.
Земляки сумують. Ти їх вітаєш.
По-батьківськи любиш.Добре знаєш.
Бо ти народив їх!Покоління.Таланти!
Вони-твоя Велич! Твої гаранти!
З тобою сміються.З тобою плачуть.
Тобі любов*ю своєю віддячать.
Тебе прославляють!Тебе кохають!
Іншої думки навіть не знають!

Березень 2018


Рецензии