на шестидесятилетие свату на ш стдесятир ччя своя

Мы все учились понемногу
Чему-нибудь и как-нибудь,
Так воспитаньем, слава богу,
У нас немудрено блеснуть.

Владимир Павлович, по мненью многих,
(Судей решительных и строгих)
И инженер, и семьянин,
И на работе и в быту
Всегда во всём незаменим.

Без принужденья в разговоре
Коснуться до всего слегка,
С усталым видом простачка,
Хранить молчанье в важном споре
Затем включиться, дать понять,
Что хватит тему обсуждать...

Владимир - это ведь Владимир,
Он - муж, отец и дед родной.
Владимир - он всегда за мир,
В семье, в быту, он всем родной!

Мы дорожим его вниманием,
Его суждения кратки и точны.
И знаем мы, что с пониманием,
Дела видны, заметны и следы...

Следы труда, следы успеха,
И пусть не все они видны,
Бывает в жизни, что помеха,
Скрывает суть, основу чистоты…

Пришла весна, пришли погоды
И дни становятся длинней
И у людей, как у природы,
Бывает много славных дней.

Сей юбилей - рубеж хороший,
Препятствий много впереди,
И потому в сей день погожий,
Добра желаем от души!

Здоровья, радости и счастья,
Успехов и больших надежд...
И пусть проходят горести, ненастья,
Не омрачая радости побед.

Кто Вам сказал, что шестьдесят?
Читайте правильно: «шесть – ноль».
Опережает Вас Судьба,
Но не расстраивайтесь вновь,

В годах свои секреты есть:
Еще каких-то шесть пройдет –
Наступит дата «шесть и шесть»,
И Вам удастся сравнять счет!

25.03.2018г.

 especially in Ukrainian for "brothers-Slavs" who now do not accept the Russian language. Translation is verbatim, not literary.

на шістдесятиріччя свата

Ми всі вчилися потроху
Чого-небудь і як-небудь,
Так вихованням, слава богу,
У нас не дивно блиснути.

Володимир Павлович, по мненью багатьох,
(Суддів рішучих і строгих)
І інженер, і сім'янин,
І на роботі і в побуті
Завжди у всьому незамінний.

Без примусу в розмові
Торкнутися до всього злегка,
З втомленим виглядом просточка
Зберігати мовчання у важливому суперечці
Потім включитися, дати зрозуміти,
Що вистачить тему обговорювати ...

Володимир - це ж Володимир,
Він - чоловік, батько і дід рідний.
Володимир - він завжди за мир,
У сім'ї, в побуті, він усім рідний!
 
Ми дорожимо його увагою,
Його судження короткі і точні.
І знаємо ми, що з розумінням,
Справи видно, помітні і сліди ...

Сліди праці, сліди успіху,
І нехай не всі вони видно,
Буває в житті, що перешкода,
Приховує суть, основу чистоти ...

Прийшла весна, прийшли погоди
І дні стають довшими
І у людей, як у природи,
Буває багато славних днів.

Цей ювілей - рубіж хороший,
Перешкод багато попереду,
І тому в цей день погожий,
Добра бажаємо від душі!

Здоров'я, радості і щастя,
Успіхів і великих надій ...
І нехай проходять прикрості, негоди,
Чи не затьмарюючи радості перемог.

Хто Вам сказав, що шістдесят?
Читайте правильно: «шість - нуль».
Випереджає Вас Доля,
Але не турбуйтеся знову,

В роках свої секрети є:
Ще якихось шість пройде -
Настане дата «шість і шість»,
І Вам вдасться зрівняти рахунок!

25.03.2018г. Макарови А.Д., О.А., Д.А., Гриша


Рецензии