Тато може -песня-детская-

* Обращайтесь за нотами.

* Музыка Иван Мадяр.

Скільки хором пісень співали
ми матусі отут своїй…
А про тата не було мови,
ні півслова ані в одній.

Приспів:
Тато може, тато може
все що завгодно:
кермувати, веслувати,
пройти сніги…
Тато може – все що модно,
і що не модно.
Тільки маму не замінить:
не до снаги…

Вдома тато – і все до ладу.
Газ палає, мигтять світла.
Головний звичайно тато –
Коли мама десь відійшла!..

Приспів.

…І задача складна, нівроку,
татусеві, авжеж, на сміх…
Швидко потім розв’яже мама
Все що тато чомусь не зміг!..

Приспів.


Рецензии