Запалала вона мов св1чка

Запалала вона мов свічка.
Він коханням її запалив.
І тепер в ній кохання річка,
Бо до себе він шлях відкрив.

Їй байдуже, що друзі кажуть.
Їй байдуже, що в нього сімя.
Їй байдуже, що сажею мажуть
Язиками її імя.

Їй байдуже, що може згоріти.
Їй не треба назад вороття.
Вона хоче його любити
І віддати йому життя.

В її серці горить кохання
І до нього вона біжить.
Їй не треба його признання.
З ним струною вона дзвенить.


Рецензии