Покритi пилом мiсячним сади

Тонкі, як лезо бритви, почуття,
І гостра пам'ять вістрям дошкуляє.
Із всесвітом очікує злиття
Моя душа. Коли, про те не знає.

Покриті  пилом місячним сади,
Прозорий вітер тулиться до скроні –
Не зміщуючи барви на осонні,
Бо сходить вже  принадний молодик.

Чекає ніч на магію вогнів
З глибин далекосяжної світлиці.
А поночі здавалося мені –
То янголи зоріють яснолиці.

І почуття ще тонше лез тонких,
Бо відчуваєш болісну мізерність…
Нових зірок розсіюючи зерна,
Чекає всесвіт паростків тривких.
20.12.17


Рецензии
Шикарно, Нат! Чудо - две последние строчки!

Андрей Фесенко 2   15.11.2018 01:49     Заявить о нарушении
Спасибо.
Не читала, т.к. самой не все нравится

Наталия Хорунжева   15.11.2018 20:47   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.