Lady, you re my strongest passion...

Lady, you're my strongest passion,
Sweetest loving for all times,
My desire, my obsession...
If you leave me I will die.


                2000



Леди, ты – моя сильнейшая страсть,
Сладчайшая любовь на все времена,
Мое желание, моя одержимость...
Если ты оставишь меня, я умру.


Рецензии