Наконец. - укр

Нарешті.

Впав бовдур, що звіку стояв на горбі,
замовкло базікання коміка,
і дурість, нарешті, набридла собі,
як та тіньова економіка.
І тиша, не мертва - чутлива, жива,
як тло серпанкове, мережане,
наповнила всесвіт, зробивши слова
і сильними, і обережними.

01.11.2016

Упал идол-болван. издавна стоявший на холме,
умолкла болтовня комика,
и глупость, наконец, надоела себе самой,
как та теневая экономика.
И  тишина, не мертвая  - чуткая, живая,
как кружевная плоть утренней дымки,
наполнила мир, и стали слова
и сильными, и осторожными.


Рецензии