Гарний день -песня-для девочек-

* Рекомендую. Обращайтесь
  за нотами и минусовкой.

* Музыка Иван Мадяр.

Зазирнула
вглиб відерка -
там себе я бачу
у водиці, як в люстерку:
чарівна неначе...
Мимоволі задивилась:
дівчинка вродлива.
Аж водиця засвітилась -
я така щаслива.

Кароока, білолиця,
наче квітка - файна...
От умиюсь у водиці
і піду негайно
Василька свого шукати:
десь собі гуляє!
Друг чудовий, що й казати,
кращого немає.

Ми підемо у садочок,
потім до криниці.
Він подасть мені віночок,
я йому - водиці.
...Плів - за тим його застала -
Василько віночок.
Все було як загадала.
Гарний був деньочок!

2005


Рецензии