Дивися

Не дивися на мене,бо знов плакати буду.
Дивися на мене,бо не витерплю муку.
Тримати тебе,за твою теплу руку.
Чи впасти там,без тебе в багнюку.
Горіти вогнем,що ти запалив.
Чи льодом покритись,щоб ти не відбив.
Сидіти,мовчати,Лежати,кричати.
Сказати:"Люблю!"
Чи далі ридати.
Молити у Бога, хай пробачить печалі.
Повернутись?
Чи йти далі..
Горіти,Сказати!Молити,Вернусь.


Рецензии