Вiдлунню крокiв дощових

Відлунню кроків дощових
Акомпанують блискавиці,
І з хмарних сонмищ хащових
Хрещато сходять у столицю.

Аж стугонять баскі громи,
Твердінь гуде - токата й фуга...
Від літа липень відхромив
Дощ... Серпень вже над пругом...


27.07 - 29.07.2017


Рецензии