Хочу собi дiвчину

Мені так холодно вже стало
Навколо тінь великої стіни
Котру завжди тяжко будував я
Щоб незалежність свою зберегти

А за стіною все мина як завжди
Хтось грабує, хтось іде від нас
Шукати у калюжах краплини щастя
Втомився я, втомився я

Я хочу собі дівчину
Гарнюню та струнку
Бо серденько моє
Таке понівечене
Прагне сказати
Люблю

Кольорові та липкі журнали
Котрі вже протерті до дірок
З голими, продажними дівками
Я все це викину в огонь

А щоб горіло добре та яскраво
Підкинуте з минулого сміття
Кожен раз загадую бажання
Коли святкую день народження

Я хочу собі дівчину
Гарнюню та струнку
Бо серденько моє
Таке понівечене
Прагне сказати
Люблю

Я хочу собі дівчину
Гарячу та палку
Бо серденько моє
Таке понівечене
Прагне сказати
Люблю


Рецензии