Мен - дарахтман

Мен - дарахтман, ёл;из бир дарахт,
Илдизларин юлиб ташлаган.
Кутаётган фалакдан бир бахт,
Ём;ирсимон, нурдек музайян.

Мен - дарахтман якка-ю ёл;из,
Атрофимда ўзга дарахтлар.
Излаяпман янги бир илдиз,
Томир отиб кетмо;-чун яшнаб.
.


Рецензии