Нашi очi - взаeмна безодня

Наші  очі  -  взаємна  безодня,
Ми  пірнаємо  в  них  на  світанку,
Щоб  між  течій  бурхливих  підводних
Насолоду  звільнити,  як  бранку.

Ще  в  глибинах  хлюпочеться  острах,
Щось  тендітне  і  вже  безборонне,
Відчуваю  пекуче  і  гостро,
Як  магнітно  іскряться  долоні.

Трепет  вій  вибивається  з  ритму,
Лащить  погляд  жагуче  побіжно.
У  довірі,  зустрічно  відкритій,
Рветься  щедро  закохана  ніжність.


Рецензии