Дети, что гонятся за облаками

Иногда, ветер жизни сдувает нас, когда мы в отчаянии.
Но на самом деле он несет нас к облакам, новых горизонтов.
Он хочет, чтобы мы стремились к мечтам, звезд счастья.
В детстве, - мы же все были влюблены в небо...
Тогда почему сейчас прячем взгляд глаз вниз?
_____________

Іноді, вітер життя здуває нас, коли ми у відчаї.
Але, насправді, він несе нас до хмар, нових обріїв.
Він хоче, щоб ми прагнули до мрій, зірок щастя.
У дитинстві, - ми ж усі були закохані у небо...
Тоді чому зараз ховаємо погляд очей донизу?

~Rayan Riener~


21.01.16.


Рецензии