Материалы к словарю рифм и рифмоидов - наспех

НАСПЕХ
на' смех
на стих (!)
Насть, их
данайских, синайских, дунайских
майских
нарвских
албанских, кубанских, афганских, панских, испанских, ханских
канадских
братских
голландских,
гренландских
нидерландских
финляндских
итальянских
дамских, сиамских, хамских
в маске б
январских
ноябрьских
мадьярских
аспид
ха, спит (!)
ха, спирт (!)
ха, спин (!)
на, псих
лязгнет
настежь


Рецензии