Азовськi фотографii Полароiдом

У пошуках нових Методів Забуття, 
У пошуках книги на мові равликів,
На узмор'я Азовського моря 
Виходить у простирадлі Джу.
В руках вона тримає скляну форму -
Флакон непенфу.

Він - у формі крові равликів,
Як і все на цій стороні берега. 
Він - кольору муранового скла, 
Як і все на цій стороні берега.
Він - пахне проплаченою амнезією,
Як і все на цій стороні берега.

Я стріляю у сестру Полароїдом -
Цілюсь у спину, на фоні азовської Ялти.
Я фотографую сестру рушницею, 
Цілюсь у серце, на фоні азовської Ялти.
На миттєвій фотогафії проявляється Джу, 
Яка цілиться у мене на фоні азовської Ялти.

Брат-самозванець лежить у полі, 
розстрілений поларойдними равликами.
Джу каже йому: "Ліан, більше не бреши мені", -
І розбиває форму з муранових равликів.
Напевно, Ліан так ніколи і не дізнався,
Чому Джу не випила зілля забуття з равликів.

У пошуках нових Методів Забуття,
У пошуках книги на мові равликів,
На узмор'ї Азовського моря, 
Лежали в обіймах несправжні брат і сестра,
У мушлі равлика з муранового скла
(тут має бути спалах Полароїда).

16.08.2015 (02:41)


Рецензии