Лiтнiй дощик

Літній дощику, блукай
По гарячому асфальту,
Мене зверху поливай -
Випив бражечки я кварту.

Веселенький ось тут я
В червні під дощем гуляю,
Люди всі - моя сім'я,
Я їх разом всіх кохаю.

Літній дощику, змивай
З вулиць наших всі печалі
І мене не ображай -
Дай мені  гуляти далі.

Дай гуляти, та нехай
Мокрим я сьогодні буду -
Мов музичний водограй
Грає дощик гімна чуду.

Літній дощику, даруй
Радість втомленим деревам,
Свіжістю їх зацілуй
Теплим вечором червневим.


Рецензии
Гарний вірш на українскій мові.Мені сподобався.Дякую!З повагою.

Анатолий Дудник 2   05.12.2016 19:12     Заявить о нарушении