Загуби мене, якщо хочеш

Загуби мене серед тиші.
Там, де небо втрачає вагу,
Там, де вже ніхто не покличе,
Там, де тільки лиш я віднайду.

Загуби мене серед ночі.
Серед Африки диких пустель,
Загуби мене там, де хочеш,
Де забудеш мій обрис очей.

Загуби мене, якщо хочеш!
Загуби, якщо я не твоя!
Серед тиші, а може ночі...
І я зникну, як вогник в очах.

Загуби мене, якщо хочеш...


Юля Блюсович
27.12.2014


Рецензии