Нелегко памятати

Важко забути.
Нелегко пам*ятати.
Як же мені бути?!
Може птахом стати?!

Як же забути?!
Вирізати з пам*яті
Твоє обличчя,
Постать і ходу.

Хочу не згадувати
Наші солодкі хвилини,
Але воно саме пробирається
У мозок щоднини.

Як не ніч, то сльози.
Як не день, то образи.
Дивлюся фотки - щаслива.
Згадаю що не мій
Накриває паутина одразу.

Море наше
Кожного дня
Перед очима.
Згадую зустріч.
Взяв мене за руку
Без ніякої причини.

20 червня 2014 р.


Рецензии