Божачка, мiленькi

Божачка, любенькi, Божачка, мiленькi,
Божачка, няма ужо ciл.
Сiл мала. Занаддта.  Прастрацыя.
Апошнiм часам, усё паскуднае,
Тлустае.  Тварам,  да сораму, мытае,
Бруднае. Божачка, любенькi, свяценькi,
Бруднае, чуеш? Прас-с-страцыя сытае.
Можа,  на сьвятачка, можа, зь нянацку.
Я пагалiуся ужо, ежы, мне, ежы,
Божачка, любенькi. Рацыi, дай. Дай рцыi.
Дыета, зануднае…  Хоць, зь  Белае вежы.


Рецензии