Голубка...

      
        *    *    *

Ти міг би мене відігріти
та до душі мені більше
холодне сонце
і вітер...

Любов твоя не допоможе
одна лиш молитва у відчаї
допоможи
Боже...

Прагне в небо голубка біла
від гіркоти волі зтьмяніла...
Може в тобі й порятунок
якби ж я його 
хотіла...

               

                2022

      вольному воля      
       
зимно серцю самотньому в грудях
ти міг би його відігріти
та душу тепер плекають
холодне сонце
і вітер...

горе й смуток клубочаться світом
любов твоя не допоможе
одна лиш молитва у відчаї
не дай знемогти
Боже...

прагне в небо голубка біла
від волі гіркої зтьмяніла...
може в тобі й порятунок
якби ж я його 
хотіла...


Рецензии
Неперевершено!
І вірю, що правдиво...

Виктор Галат   30.11.2016 19:25     Заявить о нарушении
Дякую за таке експресивне словечко!..
Правда, звичайно! Свята поетична правда*))

Ольга Глапшун   30.11.2016 21:47   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.