Пиши менi листи

Чекаю на твого листа,
Хоча вони давно уже не в моді.
Я дівчинка, повір мені, проста,
А якщо злюся,
То значить ноги крутить по погоді.

Напиши хоч одного листа!
Не обов*язково про кохання,
Можливо про щось зовсім банальне,
Хоча у цьому є щось аморальне.

Можеш розповісти про гуртожИтки,
Про свої студентські пережитки,
Або про нову куплену каву,
Чи як на парі зловив гаву.

Не біда якщо тексту замало,
У житті всяке бувало...
Напиши те, що душа побажає,
Тільки не говори що твоє серце
Мене на вокзал проводжає...

Напиши мені листа!
Банальною синьою ручкою,
Своїм, мені незнайомим, почерком...
Ощасливиш навіть закарлючкою
І перестану я бути колючкою.


30 квітня 2014 р.


Рецензии