Украiна 11. 05. 2014

Громадяни українці
Із занедбаних провінцій,
Із засмічених містечок,
Я звертаюсь до сердечок,

До душі та інтелекту,
Щодо ПуКіна проекту.
Зло з`явилося зі сходу,
Хоче правити народом,

Над людьми господувати,
Кров поживну випивати.
Провокації Росія,
Як зерно у полі, сіє.

Захватила Чорне море,
Чобітьми прямує в гори.
Не страшні інстанції,
Європейські санкції

Для страшного ворога,
Що лякає порохом.
На лиці похмурість,
Та відсутня мудрість.

Москалі, хохли, румуни,
Молдовани та гуцули,
Крим, столиця та Донбас,
Не принижуйтесь за газ!

Не міняйте Україну
На розруху та руїни.
Відбудовуймось разом,
Не війною, а добром!


Рецензии