Закохалася

Грій мої долоні,

Тримай надійно,

Я вже у тебе в полоні

І вирватися безнадійно.


Мені подобається твій голос,

І твої очі...

Мабуть, тепер вони переслідуватимуть

Мене щоночі.

For С.Ч.


Рецензии