2013

Media
Television
Radio
Not my religion

Magazines
And newspaper
Internet
I'm waiting

Judgement Day not come in last December.
People have peace and eternal fun.
But our bad world has a gun! Remember!
Nuclear Winter comes and you don't see the sun.

Atom
Progress
Cosmos
Pain stress

Depression
Cancer
Death
I'm dancer


Рецензии