Жаданне

Вазьму ў далонь лістоты жменю,
Забудуся аб мітусні.
Я рады гэтаму імгненню,
Iзноў я чысты ад хлусні.
 
Сам-насам з роднае прыродай,
Адкрыты свету, як вакно.
Жаданне загадаю ўпотай,
Я веру - здзейсніцца яно.

 27.09.2012


Рецензии