Коханий

                Парень,  как  парень, ничего особенного
                До  сих пор  не  силах  я  понять.
                что  я  нём  нашла, за что же полюбила.
                И теперь мне трудно жить без него одной.
                +++++++++++++++

                Заговори до мене я благаю!
                Я кохаю тебе, я кохаю!
                Заговори, може ще щось лишилось,
                Бо моє серце без тебе на віки закрилось.
                Заговори, може десь уночі
                Заспівають якось солов’ї,
                Може казка настане для нас
                І прийде ще надовго наш час.
                Відкажи мені, благаю
                Хоч би хвильку поговори зі мною
                Хоч на хвильку увійди в моє життя
                І тоді всі нещастя уйдуть в небуття.
                / хто  автор?/





               
               


Рецензии