***

Сумують каплі за моїм  вікном
Літають в повітрі сумні ноти
Розвіялись мрії твоїм листом
І майже все було нам  проти
І сумно плаче скрипка в далені
І думки мої трохи сумні
Холоне кава в чашці
І тримаю телефон у руці
Зачекалась я твого дзвінка
І сп’яніла від зеленого чаю
А скрізь тиша лунка
Від чекання я просто згораю
А думки вже сплуталися
І хмари в душі  розплелися
Це божевілля, я це знаю
Стукає серце … кохаю…


Рецензии