Такий як ти

Такий, як ти
Буває раз на все життя,
Неначе подих висоти,
Немов солодке забуття.
І десь у серці стукотить
Те незбагненне почуття
І так пече,і так п`янить
Глибоке темне небуття.
Ти знаєш, іноді болить,
Та так, що хочеться кричать,
І в грудях солодко щемить,
І по ночах не можу спать.
Ти мій один на все життя -
Такий п`янкий, неначе хміль,
Моя надія й каяття,
Моя лбов, кохання й біль...


Рецензии