В н та Вона

Я знаю, що в світі є дві людини,
Які переможуть лиху годину,
Які мене можуть з землі підняти, 
Які допоможуть у вир літати.

Але я не знаю, де їх шукати,
І як мені потім їх упізнати.
Я зовсім нічого про них не знаю.
Тому я чекаю, чекаю, чекаю. 

А я все мрію, чекаю
На Неї, на Нього.
На Любу свою,
І на Друга свого.
Все мрію, чекаю
На Неї, на Нього.

І так я чекав роки і днини,
Рахуючи митті і години.
Але наша доля нас не зводила:
Мене, мого друга і мою милу

А може в них трапилась зла пригода,
Або їх тримає якась незгода.
До них поспішати на поміч маю.
Тому я рушаю, рушаю, рушаю.

І я біжу і рушаю
До Неї, до Нього.
До Сонця мого,
І до Брата мого.
Бігу і рушаю
До Неї, до Нього.

Багато стрічав я дівчат красивих.
І хлопців багато було сміливих.
Вони були класні і кольорові.
Дівчата казкові і хлопці кльові.

Але їм чогось не вистачало.
Якоїсь сумісності бракувало.
Проте я надію у серці маю.
Тому я шукаю, шукаю, шукаю/

І я знайду і дістанусь
До Неї, до Нього.
Усупереч Долі
Й бажанню Бога.
Знайду і дістанусь
До Неї, до Нього.


Рецензии