Без назви

Очі, як маслини,
Губи такі гарні.
Добра ти людина,
Мрії мої марні.

Характер маєш впертий,
Людей ти рідко пробачаєш.
Сильний біль так часто терпиш,
Добрий в музиці смак маєш.

Пореготать з тобою можна,
Серйозні теми обсудити.
Підтримувать не кожний зможе,
Як можна тебе не любити?


Рецензии