Тримай мене мiцно...

Тримай мене міцно... Я більше не хочу нікуди!
Тримай! Не жалій своїх малесеньких рук.
Нехай буде буря, гроза і негода повсюди,
Та ти пригорнись... Серця мого послухай лиш стук...

Воно не зможе неправдою битись так часто,
А очі... Ти бачила їх вже наскрізь!
Тобі вже вдалося мене на лопатки покласти,
Тримай! І поряд зі мною лежати лишись...

Тримай мене міцно... Я з часом стану ніжнішим!
Розтану і просто в тобі я увесь розчинюсь.
Тримай мене міцно... Взамін отримаєш більше!
Тримай мене міцно... Від тебе отримати біль не боюсь!..


Рецензии