Львов

Трапилось все так,
Що потрапив я до міста Лева.
Знов відчув забутий, втрачений смак кави й шоколаду
Я згадав, немов всі 10 років разом відмотав назад.
А це, шикарне відчуття покою середньовіччя, так міксує з драйвом і спокусою наших днів.
Це місто - палітра ароматів, образів, бажаннь
Тут всміхнені дівчата, добрі люди,
Тут щастя і думки.
Мабуть тут кожен знайде кайф,
Лиш тут усе пронизано подіями куди не глянь
Чи тут історія, чи диво там,
Неможливо це справді не можливо пізнати всі його думки, події
Ним потрібно жити, дихати у ритм
Відчувати кожною клітиною
І він не розчарує, бруківками, крамничками, вузькими вуличками, соборами та шоколадом він вилікує поранені й розбиті душі,
Щасливим подарує насолоду і экстрим.
Скажу, я ось що вам, коли бували ви у Львові повертайтесь знов,
Хоча й самі знаєте усе що я кажу.
Коли ж ніколи досі не бували, без вагань
Без жодних коливань рушайте в путь до міста Львова!


Рецензии