Кохання- з тхання

він кохає її
вона кохає не його
він друг для неї усього лиш
вона для нього сенс життя

маленький, навіть випадковий спогад,
його кидає в жар, і серце зупиня
вона ж не може розібратись хто він для неї
та й напевно не хоче...

його серце крається коли бачить що вона з іншим
але зробити нічого не взмозі він
оскліьки це вибір її а він як відомо
не підвласний нікому навіть в казках

це життя і доведеться терпіти
він же мужик, він зтерпить усе
хтось скаже що він не хоче боротись
можливо, він же, не знає що далі робити

у снах бачить її, марить нею
але все марно, адже знову і знову
вона відвертається від нього,
не знаючи що з ним коїться

не винна вона у його болю
не винен ніхто, це лише доля
насильно любязним не бути нікому
оскільки в житті надто багато утоми....


Рецензии