Я буду чекати на тебе

Там за вікном шумить пожовкле листя.
Всі вулиці засипані дощем.
Під парасолями чиїсь думки сплелися.
Та все ще чути мого серця щем.

Без тебе світ втрачає кольори,
заповнює палітру темно-сірим,
дає сигнали жалю із гори,
і проливається на світ дощем осіннім.

Не заспокоюй отим своїм "не плач".
І не жалій мене, не треба.
Всміхнись і подай мені плащ.
Я буду чекати на тебе!


Рецензии