Ёлгон деса

      ***
Ёлгон деса,сиз дунёни рост килинг
Рост сузланг-у,ёлгонни сал оз килинг
Факат куйланг, уни куйга тулдириб
Дилбар навоингиз, билан соз килинг
Асли сизсиз, ахир,, дунё эгаси
Яхшилик киловринг,ёмонликни есин
Аввало, табиат кунглини овланг
У сизга, жаъми гузаллигин берсин
Тор деса,дунёни сиз, кенг килинг!
Кумри булбулни чах-чахлатиб!
Райхон-у,ялпизларда колинг
Мангу,шу дунёни, ох-охлатиб!
       ***


Рецензии