Because of this, it is Holloween...

All people wear
His awful outlets,
and at night partying.
they rada feast.

so drees like them,
because of this, it is Halloween.

masks flashed in the darkness,
they dream you dream...
be afraid, be afraid, I will come
and the life thet you'll take...

so dress like them,
It's Halloween.

all come out
from their you, apartments,
to me come
we're going to rob the world.

we all like this holiday,
we like all the loot,
we like Halloween,
we like our world.

Все люди одевают
свои ужасные наряды,
и ночью гуляют.
они празднику рады.

так одеваться нравится им,
ведь это, это хэллоуин.

маски мелькают во тьме,
они приснятся тебе во сне...
бойтесь, бойтесь, я приду
и жизнь вышу заберу...

так одеваться нравится им,
ведь это хэллоуин.

все выходите
из своих квартир,
ко мне приходите,
мы идем грабить мир.

Нам нравится этот праздник,
нам нравится всех грабить,
нам нравится хэллуин,
нам нравится такой наш мир.


Рецензии