Нiчнi вогнi у глибинi вокзалiв

Нічні вогні у глибині вокзалів,
Далекі потяги приходять і ідуть;
Колись мене з одного зустрічали,
І проводжала я в далеку путь.

Нічні вогні від потягів яскраві
Немов вкарбовують у пам'ять кожну мить,
Немов кричать усім: "Це все востаннє!
Прощайтесь щиро! Сильно-сильно обніміть!"

Нічні вогні зникають із вокзалів.
Приходять нові та іде вперед життя.
А ми вогні у пам'ять вкарбували,
Бо мить прощання в нас останньою була.

Нічні вогні у глибині вокзалів...
Я пам'ятаю кожен подув вітерцю.
ЛилИся сльози, як вода з фонтанів,
Тоді востаннє ти сказав "люблЮ"...

20.12.2012


Рецензии