Поруч

буває важко 
буває сумно
і тяжка скрута
на серці смутком, 
коли сьогодні,
не краще за вчора 
і завтра знову 
з цим самим болем, 
і замість ковдри,
тебе огортає 
осінній холод, 
алеж ти пам'ятаеш 
я завжди прийду, 
я буду поруч.


Рецензии