В июле небо свеже голубело. Наталия Природная

http://stihi.ru/2012/07/31/2904

В июле небо свеже голубело,
Касалось солнце обручем c землёю,
Благоухали розы в платьях белых,
Пылая нежным пламенем любовным.

И тишина вечерняя мерцала
Серебряным серпом на фоне звёздном
И музыкою слов всю ночь сияла,
Переливаясь в утренние росы.

За идилличность летней сказки этой
Я небу благодарность шлю в уплату.
Душа, от слов мелодии согрета,
Опять порывом творческим объята.



Текст оригинала:

Так свіжо в липні небо голубіло,
Сідало сонце обручем за обрій,
А запашні троянди білі-білі
Палали  ніжним полум'ям любові.

І мерехтіла тиша вечорова
Сріблясто-синім, зоряним серпанком,
Спадало сяйво музикою слова
З-під купола небес аж до світанку.

А я за цю ідилію казкову
Подяку щиру Небу посилаю.
Душа, зігріта музикою слова,
У полум'ї натхнення не згорає.
    30 липня, 2012р.


Рецензии